Palvelut

Lattianpinnoitus palvelut

Epoksit:

Maalaukset

Epoksimaalit sopivat kevyeen rasitukseen, niillä saadaan tilaan valoisuutta ja helposti puhtaana pidettävä pinta.

Epoksihiertomassa

Hierrettävä epoksimassa kestää kovaa rasitusta sekä kulutusta. Soveltuu hyvin monenlaisiin tiloihin, mm. korjaamo, elintarvike ja tuotantotiloihin. Hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Saumattomuutensa ansiosta sopii hyvin kosteisiin tiloihin. Voidaan karhentaa eri karkeuksilla. Paljon värivaihtoehtoja.

Itsestään siliävät epoksit

Itsestään siliävät epoksit kestävät kovaa mekaanista rasitusta sekä kemikaaleja. Soveltuvat hyvin tuotanto, halli ja toimistotiloihin. Mahdollista toteuttaa yksilöllisiä marmorointi sekä kuviointi lattioita. Pinta on saumaton, tiivis ja hygieeninen. Pystytään tarvittaessa karhentamaan.

Epoksihiutalelattiat

Itsestäänsiliävän epoksimassan pintaan heitetään mosaiikkihiutaleet. Hiutalelattiat soveltuvat edustavuutta vaativiin tiloihin kuten autoliikkeet, myymälät, näyttelytilat sekä hallit. Tiiviin pintansa ansiosta helppo pitää puhtaana. Voidaan tarvittaessa pintalakata.

ESD- ja Haponkestävät pinnoitteet

Soveltuu betonilattioiden pinnoitukseen, kun lattiaan kohdistuu keskisuuri kemiallinen ja mekaaninen rasitus, ja kun lattiapinnoitteelta vaaditaan sähkönjohtavuutta.

Kaatojen korjaukset

Epoksilla voidaan tehdä lattioiden kallistukset sekä kaatokorjaukset haluttuun muotoon. Mahdollista korottaa lattiaa useita senttejä.

Jalkalistat

Epoksi ja Akryylilattioihin voidaan tehdä nosto seinälle jolloin saadaan seinän alaosasta myös tiivis ja hygieeninen.

Muut pinnoitteet:

Akryylihiertomassa

kaksi komponentti akryylimassasta voidaan tehdä 4-6mm paksu hierrettävä pinnoite. Kovettuu erittäin nopeasti jonka johdosta nopea asentaa. Kestää kovaa mekaanista ja kemiallista rasitusta. Akryyli soveltuu lähes kaikkiin tiloihin, käytetään erityisesti suurtalouskeittiöissä, huoltotiloissa, parvekkeissa, teollisuus ja tuotantotiloissa. Sopii myös ulkokäyttöön. Mahdollista tehdä vesikaadot haluttuun muotoon. Vesitiivis pinta joka voidaan karhentaa haluttuun karkeuteen. Hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.

UCRETE lattiat

UCRETE-pinnoitusjärjestelmä on ainutlaatuinen teollisuuslattioille tarkoitettu, laajan valikoiman eri pinnankarheuksia ja kestovaihtoehtoja sisältävä tuotesarja joka kestää poikkeuksellisen hyvin syövyttäviä kemikaaleja, kovia iskuja sekä lämpöshokkeja. UCRETE-pinnoitusjärjestelmät soveltuvat myös antistaattisiin tiloihin.

Polyuretaani pinnoitteet

Kaksikomponenttinen liuotteeton uretaanipohjainen massa, erittäin elastinen. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi IV-konehuoneissa, myymälöissä, toimitiloissa ja teollisuuskäytössä. Voidaan myös käyttää asfaltin tai vanerin päällä. Erittäin hyvä murtovenymä. Kestää hyvin mekaanista rasitusta.

Pölynsidonnat

Lakkausten tarkoituksena on tiivistää ja vahvistaa betonilattian pintaa. Lakkauskäsittelyt soveltuvat sekä uusille että vanhoille betonilattioille teollisuuden varasto- ja tuotantotiloissa. Voidaan tehdä esimerkiksi epoksi tai uretaanipohjaisella lakalla.

Muut palvelut:

Betoni lattioiden timanttihionta

Työ suoritetaan kohteeseen soveltuvilla timanttihiomakoneilla joissa käytetään tehokkaita teollisuusimureita estämässä betonipölyn leviämisen muualle tilaan.

Betoni lattioiden jyrsinnät

Jyrsinnällä voidaan poistaa vanhat pinnoitteet tai tasoitteet betonin päältä.